HOK tok 25 av 34 vestlandsmesterskapstitler da IL Gular arrangerte årets Vestlandsmesterskap i nytt terreng i Myrkdalen i Voss.

Det var ingen stafett i årets Vestlandsmesterskap, som ble arrangert med individuell mellomdistanse lørdag og individuell langdistanse søndag. Arrangementet hadde fortjent langt flere enn de ca. 200 løperene som deltok, de fleste av disse fra arrangørkretsen.

5 HOK-løpere tok mesterskapstitler både lørdag og søndag. Disse er:
D17-18: Mari Strømme Lid (Varegg Fleridrett)
D19-20: Ida J. Aadland (Samnanger IL)
D40-: Randi Hole (Bergens TF)
H50-: Tom E. Eikanger (IL Gular)
D70-: Ingjerd Sognnæs (Bergens TF)

I D21- vant Christiane Trösse (Varegg Fleridrett) på lørdag og Annemarie B. Aarnes (Fana IL) på søndag.

I H21- vant Oskar Røen (Varegg Fleridrett, i midten på artikkelbildet) lørdag, mens Rune Nygaard (IL Gular, til venstre på artikkelbildet) vant søndag.

Lørdag vant Kristian Rykkje (Varegg Fleridrett) H17-18, mens Brage Bell Lysaker (Fana IL) vant H13-14. I 15-16 vant Erik Bohne (Varegg Fleridrett, til venstre på bildet under) lørdag, og Birk Bell Lysaker (Fana IL, til høyre på bildet under) søndag:
IMG_7658.JPG

I tillegg til Hordalands 25 mesterskapstitler, ble det 5 titler til Sogn&Fjordane og 4 titler til Rogaland. De 25 titlene til Hordaland fordeler seg med 6 hver på Fana IL og Varegg Fleridrett, 5 til Bergens TF, 3 til arrangørklubben IL Gular, 2 hver til Askøy OL og Samnanger IL, og 1 til TIF Viking.

Komplette lørdagsresultater finnes her, og komplette søndagsresultater finnes her.

Svein Linga hadde både synfart og tegnet kartet og lagt løypene i skrålia lengst vest i Myrkdalen, ett kart der vi er helt sikre på at IL Gular vil arrangere flere flotte løp i årene som kommer.
IMG_7639.JPG
Skrått også på arena.

Flott utsikt fra arena, men det som opptar O-løpere som nettopp har kommet i mål, er noe helt annet...