Gode resultater i O-festivalen

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 25. Jun 2018

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Årets O-festival ble arrangert i Bærum i Akershus, med mange gode resultater for våre lokale løpere.

Blant de som løp eliteklasser, ble det seier til Kristin Löfgren Johansen (artikkelbildet) i D21-E i søndagens mellomdistanse. Andre i topp 10 denne dagen var Håkon Jarvis Westergård (nr.5 i H21-E) og Kristian Rykkje (nr.6 i H17-18E). Alle disse 3 løper for Varegg Fleridrett i Norge.

Også i fredagens sprint var Kristin på pallen, da med 3.plass i D21-E. Fredag ble Håkon nr.4 i H21-E og Kristian nr.10 i H17-18E, og også 2 øvrige Vareggløpere var i topp 10; Kristine Fjellanger nr.5 i D21-E, og Per Harald Johansen nr.9 i H21-E.

I lørdagens langdistanse var Kristian vår eneste i topp 10 i eliteklassene, med 8.plass i H17-18E, noe som betyr 3 plasseringer i topp 10 for Kristian i årets O-festival.

Her er alle våre lokale eliteresultater:
Fredag
Lørdag
Søndag

Med over 100 løpere på plass på Fornebu og ved Skytterkollen hevdet vi oss godt også i øvrige klasser. Lenke til komplette lokale resultater finnes under, men 5 løpere nevnes spesielt:
Ingjerd Sognnæs (Bergens TF) vant D70- både fredag og lørdag (og ble nr.2 søndag)