HOK-rankinggavepremier 2016

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 7. Feb 2017

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Spenningen om hvem som vant fjorårets gavepremier i HOK-rankingen er nå endelig utløst.

Trekningen for fjorårssesongen ble gjennomført i går kveld, og gavepremievinnerene for 2016 er Andreas Grønbech (Askøy OL) og Mari Strømme Lid (TIF Viking). Vi gratulerer!
Trekninga skjedde mellom ungdommer i aldersgruppen 11-20 som hadde fullført minst 3 løp (1 løp mindre enn vanlig, da det kun var 6 HOK-rankingløp i fjor).

Andreas startet i 4 HOK-rankingløp i fjor, og vant HOK-rankingen i klasse H17-18.
Mari startet i alle fjorårets HOK-rankingløp, og vant HOK-rankingen i klasse D15-16.

Selve utdelingen skjer senere, på et dertil passende tidspunkt.

Årets HOK-ranking starter i Ytrebygda i Bergen lørdag 25.mars.

Mer om HOK-rankingen finner du her. Alle detaljer for årets sesong er ennå ikke på plass, men det legges opp til 7 løp, med finale i Nordhordland under sykkel-VM, evt. en lørdag i oktober. Datoen for HOK-rankingfinalen blir neppe 21.oktober, selv om løpet foreløpig er plassert på denne datoen i terminlista.