Covid-19-cup i Bergensområdet

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 1. Mai 2020

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Fra og med uke 19 og inntil videre arrangerer Bergensregionen et opplegg med "ukens løype" i Bergensområdet. For å kunne delta i ukepremietrekningen må løypen gjennomføres og din deltakelse registreres tidligst mandag og senest søndag i aktuell uke.

Mer info om hvordan du registrerer din deltakelse finnes i blått "informasjonsfelt" på Eventoradressen for det enkelte løpet. Det vil bli ukentlige "uttrekkspremier" for -16, og kanskje også sammenlagtpremiering når opplegget avsluttes. En og samme løper kan gjerne løpe og registrere flere løyper (A, B, C og/eller N) samme uke.

Det enkelte løpet finner du som nærløp i terminlista, med navn "Covid-19-cup i Bergensregionen, uke xx", direktelenke her.
Løpet vil være innplassert på terminlista på ukens siste dag, altså søndag, men kan løpes fra og med mandagen før. 
Løypene vil også være tilgjengelige som treningsløyper i noen dager/uker etter aktuell "konkurranseuke" (se aktuell sluttdato i blått "informasjonsfelt"), men de som deltar og registrerer seg etter aktuell "konkurranseuke", deltar ikke i ukepremietrekningen.

Den enkelte må laste ned og skrive ut den enkelte økt (øktene er tilpasset utskrift i A4).  

Ved utøvelse av aktiviteten skal myndighetenes pålegg til smittevern overholdes. Der det er utplassert postskjermer, skal disse ikke berøres. Det skal ikke utveksles erfaringer, vegvalg eller strekktider som medfører avstand mellom mennesker på mindre enn 1 meter. Reise til og fra må utføres iht råd fra helsemyndighetene, og det skal ikke forekomme grupper på mer enn 20 personer.
Det er meget viktig å overholde myndighetenes pålegg om smittevern, og den enkeltes plikt til å unngå smittespredning! Les mer om vilkårene som gjelder her.

Ytterligere felles treningstilbud i Bergensregionen finnes her.