Trener-1-kurs og løypeleggerseminar i Bergen

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 3. Feb 2020

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

I uke 11 slår krets og forbund i samarbeid til med 2 viktige læringstilbud i Bergen, og vi ber om din påmelding nå, slik at vi vet hvor stor interessen er, og om vi må gjøre endringer i opplegget.

Læringsuken i mars starter med løypeleggerseminar i Ytrebygda tirsdag 10.mars. Her inviteres både nye og erfarne løypeleggere, teknisk delegerte, trenere og andre interesserte. Årets lokale løypeleggere inviteres spesielt! Les mer og meld deg på her.
Forbundet dekker alle kostnader!

Lørdag 14.mars går så startskuddet for årets lokale trener-1-kurs. Kurssted er Fana Stadion, og kurset går over en helg i mars og en helg i april. Vi trenger noen flere påmeldte enn de som så langt har meldt seg på for å være sikre på at vi kan arrangere kurset. Du må være 16 år eller eldre, og interessert i å lære mer om trening og trenerrollen for barn og unge. Les mer og meld deg på her.
Kretsen dekker kr. 1.500,- pr. deltaker fra klubbene i kretsen.
(OPPDATERING 27.MARS: TRENER-1-KURSET ER PGA DEN RÅDENDE SITUASJONEN UTSATT, OG SETTES OPP PÅ NYTT, MEST TROLIG TIL HØSTEN, MED MULIGHET FOR NY PÅMELDING OGSÅ FRA FLERE).

Vel møtt til nyttig løypeleggerseminar og trener-1-kurs. Vi trenger både løypeleggere og trenere for å drive og utvikle verdens beste fritidsaktivitet videre, og nå har du anledning til å ta opplæringen lokalt, til lav kostnad og lav miljøbelastning. Intet kan vel være bedre enn det?