20 dager til finalen

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 10. Sep 2018

AndDag.jpg

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

KM mellomdistanse i Fitjar var årets nest siste HOK-rankingløp. Poengene er nå klare, og kretsen ber om bistand til sjekk og kvalitetssikring, slik at vi har en 100% korrekt liste på plass foran årets HOK-rankingfinale, som arrangeres søndag 30.september i Åsane i Bergen.

I 6 av klassene synes vinneren allerede klar. Dette gjelder H17-18, H15-16, D13-14, H13-14, D11-12 og D40-. I de øvrige 12 klassene er status slik:

D19- er helt åpen, og det er mange som kan gå helt til topps. Christiane Trösse leder, og kan sikre seieren med et prikkfritt løp i Åsane.

I H19- leder Rune Nygaard, men får kamp til døra av Oskar Røen.

I D17-18 leder Tora Aasheim Nymark, men må kjempe om pokalen mot klubbvenninne Mari Strømme Lid.

I D15-16 kjemper 3 jenter om seieren. Mari Fjellbirkeland Johannesen leder, men kan passeres både av Marie Roll-Tørnqvist (artikkelbildet, foto: Lise Roll), som har løpt med ledertrøyen i de siste løpene, og av Ingeborg Rygg Eikeland.

I H11-12 står den vennskapelige kampen mellom Dagfinn Gjerstad og Andreas Strømme Lid (foto: Karianne Strømme):
AndDag.jpg

I H40- står kampen mellom hele 6 herrer (ingen nevnt, ingen glemt...).

I D50- er det en duell mellom Ingrid Sandvoll og Lise Christensen. Også i H50- er et kretsstyremedlem involvert, men ledende Torgeir Strand kommer ikke til å få flere poeng, og kan bli passert av et kobbel med hele 5 jaktende etterfølgere.

I D60- kan både Nina Soligard og Siren Greve gå helt til topps, mens det i H60- er kamp mellom trioen Svein Linga, Jan A. Solli og Jan Steineger.

I D70- står kampen mellom våre 2 D70-vinnere fra veteranmesterskapet (Ingjerd Sognnæs og Bjørg Kocbach), mens hele 4 herrer kan klatre til topps i H70-.

Teksten i denne artikkelen er basert på resultatene slik de foreligger pr. 10.september. Hvis det er feil i disse poengresultatene, kan det også vere feil i artikkelen.

Uansett, hvis du finner feil i rankingpoengene (f.eks. at du har fått dine poeng i feil klasse), må du snarest melde fra til kretsen v/ Sturle Nordeide, slik at han kan korrigere, og vi har en liste som er 100% korrekt før finalen 30.september.

De som leder HOK-rankingen i de 8 pokalklassene skal løpe med ledertrøyer i finalen.