Birk, Erik og Mari til O-Idol

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 3. Sep 2018

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Kretsen gjorde søndag sitt uttak til årets O-Idol, som går av stabelen lørdag 22.september i Sandefjord i Vestfold.

I H16 har vi tatt ut Erik Bohne (Varegg Fleridrett), med Oskar Madslien Steinhaug (også Varegg Fleridrett) som reserve. I tillegg har NOF tidligere tatt ut Birk Bell Lysaker (Fana IL)

I D16 har vi tatt ut Mari Fjellbirkeland Johannesen (IL Gular), med Eirunn Husby Nordstad (Varegg Fleridrett) som reserve.

Vi gratulerer, og ønsker lykke til i Vestfold. Uttatte løpere må selv melde seg på.

Kretsens uttakskriterier og mer om O-Idol finner du her.

Dersom en av de som kretsen har tatt ut må melde forfall, må melding gis umiddelbart til både Arne Johannesen og den uttatte reserven.

Arne Johannesen er kretsens reiseleder til årets O-Idol, og hver uttatt løper som starter i O-Idol vil motta en stønad fra kretsen på kr. 1.000,-. Stønaden utbetales til løperens klubb etterskuddsvis. Løpere i aktuell aldersgruppe (16-20) som er i Sandefjord, men som ikke har eget klubblag til NM junior stafett, som arrangeres dagen etter O-Idol, bes også om snarest å kontakte Arne Johannesen for evt. samordning av stafettlag på tvers av klubbene i kretsen.

Årets 15-årsklasse kan se fram til neste års O-Idol, som arrangeres i Verdal, mens årets 14-årsklasse kan fokusere mot O-Idol 2020, som arrangeres i Fana. Herunder må både disse 14-åringene og eldre løpere, som er aktuelle for NM junior stafett og/eller Norgescup i 2020, merke seg hvilket terreng som er sperret for trening.