Sekundstrid i juniorklassene i KM ultralang

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 10. Jun 2018

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Det ble sekundstrid i begge juniorklassene da KM ultralang ble arrangert av Bergens TF på Herlandsfjellet og Skåldalsfjellet i Arna i Bergen i dag.

Selv om temperaturen var skrudd ned noen hakk i forhold til det vi har vært vant med de siste ukene, var det godt å få kjøle seg ned i badekulpen mellom målgang og brikkeavlesing. Tom Eikanger (IL Gular) får stå som eksempel på en av flere som benyttet anledningen.

H19- ble vunnet av Oskar Røen (Varegg Fleridrett), foran veteranene Rune Nygaard (IL Gular) og Per Arne Aadland (Samnanger IL). Også i D19- ble det Vareggseier, med Kristine Fjellanger på gullplass, foran veteran Mariann Schei (TIF Viking).

I H17-18 var det trippel Varegg på seierspallen, med Kristan Rykkje halvminuttet foran søskenbarn Stian Rykkje, og med Magnus Gjerstad på bronseplass.

I D17-18 ble det gull til IL Gular og Eli Fjellbirkeland Johannesen, 3 sekunder foran Tora Aasheim Nymark (Varegg), og med Mari Strømme Lid (også Varegg) på bronseplass.

I ungdomsklassene (ikke KM-klasser) ble det seire til disse:
H15-16: Birk Bell Lysaker, Fana IL
D15-16: Mari Fjellbirkeland Johannesen, IL Gular
H13-14: Brage Bell Lysaker, Fana IL
D11-12: Karoline Strandenes, Fana IL

Komplette resultater finnes her.

Dagens løp var også årets andre HOK-rankingløp, og her kommer poengene snart. Neste HOK-rankingløp er ikke før 25. august.