HL-samling i Kristiansand

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 13. Mai 2018

fredagsmiddag1.jpgvolleyball1.jpgperle1.jpg

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

13 HOK-ungdommer har denne helgen vært på treningssamling i Kristiansand som forberedelse til Hovedløpet som Kristiansand OK arrangerer i august. 

Jon Dale og Ole Tørnqvist (artikkelforfatter) var med som ledere

Fra fredag til søndag ble det gjennomført 4 treninger i krevende kystterreng i Baneheia og på deler av Voiekartet. Andre deler av Voiekartet blir arena for Hovedløpet.

Det ble mange økter med postplukk som ga viktig erfaring i de detaljrike og stirike terrengene med småkoller, skrenter og delvis tett vegetasjon. Naboterrenget til Hovedløpet var også preget av mange ruiner fra forsvarsverk som tyskerne bygget under 2.verdenskrig.

Her blir det i august viktig med god kartkontakt og riktig "balanse" mellom stibruk og kompasskurs. Lett å surre seg vekk i stinettet.

Været var flott, på Sørlandet var sommeren definitivt i gang. Da passet det bra med innlosjering i Juventes lagshytte i Møvik hvor det ble grilling, volleyball i strandkanten og tidlig start på årets sjøbading for noen. God stemning og god innsats ga en bra start på forberedelsene mot løpene i august.

fredagsmiddag1.jpg
Middag fredag

volleyball1.jpg
Restitusjon med volleyball i hagen

perle1.jpg
Sørlandsperle