Lørdagstreninger i Bergensområdet i vinter

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 5. Des 2017

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Da er vinterens felles lørdagstreninger i Bergensområdet på plass i terminlisten.  Seks lørdagstreninger er fordelt mellom seks ulike klubber gjennom vinteren. 

Også i år ønsker vi at noen av treningene har fokus på løpere i aldersgruppen 13-20 år.  Målet med disse treningene er å styrke det sosiale miljøet blant ungdommene i kretsen, på tvers av klubbene.  

Alle treningene skal ha felles oppvarming for aldersgruppen 13-20 år. Det er også ønskelig at det legges opp til treninger som er preget av interaksjon mellom løpere.

I forbindelse med treningene 16.desember, 6.januar og 27,januar, vil det bli arrangert aktivitet/bespisning for aldersgruppen 13-20 år i etterkant av selve økten. Påmeldingsfristen for disse treningene med en aktivitet/bespisning i etterkant, vil være torsdager tidligere i uken. Dette for at arrangøren skal vite at det vil være nok deltakere til å gjennomføre treningen.  Det settes en nedre grense på 6 personer før treningen blir avlyst.

Først ut av arrangørene av vinterens felles lørdagstreninger er IL Gneist, med trening 16.desember. Deretter kommer 3 treninger i januar og 1 i februar, før TIF Viking avrunder det hele 10.mars.

Alle treningene finner du i den lokale terminlista, som du finner via den orange knappen "TERMINLISTE HORDALAND" på HOK-sida.