Vel blåst på Kvamskogen

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 20. Aug 2017

Kristin3.jpg

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Arrangørklubbene Varegg Fleridrett og Samnanger IL kan være rettmessig stolte over dagens NM ultralang på Kvamskogen.

196 deltakere stilte til start i et velsmurt NM-arrangement med start i Aktiven og mål i Furedalen. NM-løypene hadde ekte langdistanseorientering undervegs, med strekk opp mot 4 km. I tillegg til NM-løperene prøvde 100 løpere seg i publikumsløpet. Regnværet vi har slitt med i det siste var avløst av strålende løpsvær, og terrenget var overraskende tørt.

Best av våre lokale løpere ble Kristin Löfgren Johansen (Varegg), med bronsemedalje i D21-. På artikkelbildet prøver Kristin å passere Ida Johanne Aadland (Samnanger) i den siste innspurten mot mål, og passende nok kom jentene fra de 2 arrangørklubbene i mål nesten side om side, Kristin altså til bronsemedalje, og Ida til 14.plass og plassering som beste HOK-jente i D19-20.

I H21- ble Håkon Jarvis Westergård (Varegg) best av våre med 10.plass, like foran storebror Morten (også Varegg).

I H17-18 ble Stian Rykkje (Varegg) best av våre med 24.plass, og i D17-18 ble Eli Fjellbirkeland Johannesen (Gular) best av våre med 34.plass. Alle dagens HOK-resultater finner du her, og bilde av Kristin på pallen ser du her:
Kristin3.jpg

Arrangørklubbene Varegg Fleridrett og Samnanger IL gratuleres så mye med vel gjennomført arrangement, og vi håper det ikke er lenge til neste gang vi kan ønske Norgeseliten velkommen tilbake til Hordaland til kamp om Norgesmesterskapsmedaljer. 

Mye, mye mer om helgens løp i Bergen og på Kvamskogen kan du lese her