Klart for spennende løpshelg med NC sprint og NM ultralang

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 17. Aug 2017

NMultralang.jpg

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Det er nå klart for en stor løpshelg i Hordaland, med Norgescup sprintdistanse i Bergen lørdag og Norgesmesterskap ultralang distanse i Kvam søndag.

Arrangørklubbene Varegg Fleridrett og Samnanger IL jobber nå med den siste finpussen, samtidig som deltakerene er i gang med de siste forberedelsene før løpene.

Til lørdagens Norgescup sprintdistanse på Nordnes i Bergen er det meldt på 208 løpere, herav 24 fra arrangørkretsen. Startlister og annen informasjon om arrangementet finner du her. Første start går kl.1005 og siste målgang på Østre Muralmenning blir litt etter kl.12. Håkon Jarvis Westergård fra Varegg Fleridrett er sist startende kl.1149. Løper han inn til seier i H21-?

Publikumsløpet etter Norgescupløpet er nå stengt for påmelding.

Søndag er det klart for NM ultralang distanse på Kvamskogen. Sommerfuktige myrer og løyper på mellom 11 og 22 km venter på de 232 påmeldte, der 46 er fra arrangørkretsen. Disse 46 inkluderer både pallkandidater og løpere som ikke har løpt NM på noen år, men som har klart mål om å fullføre med stil i år. I favorittklassen stiller Varegg Fleridrett både med et nybakt ektepar og med 3 brødre, men også Fana IL stiller med en søskentrio, og vi har flere klubber som stiller med søskenpar. Vi venter med spenning på hvordan løpet går både i topp og i bredde. Startlister og annen informasjon om arrangementet finner du her. Første start går kl.1000, mens målgang i Furedalen blir fra ca. kl.12 til en stund etter kl.15.

De som er forhåndspåmeldt til publikumsløpet som går parallelt med NM, må være på arena i Furedalen tidsnok til at de kan være ved start senest kl.1130 (OBS: Det er langt til start for de 3 lengste løypene!). De som vil løpe publikumsløp, men som ikke har forhåndspåmeldt seg til dette, må melde seg på på arena senest kl.1000 løpsdagen. Forhåndspåmelding til publikumsløpet kan du ennå gjøre her fram til fredag kl.2100. Samme sted finner du PM for publikumsløpet, et PM som i tillegg til informasjon nettopp om publikumsløpet, også inneholder informasjon om servering og salg, samt kart over arenaen der arrangøren håper at publikum vil kose seg helt fram til NM-premieutdelingen som skjer ca. kl. 1500.

NMultralang.jpg