Flott treningssamling på Voss!

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 2. Jul 2017

Voss1.jpgVoss2.jpgVoss3.jpgVoss4.jpgVoss5.jpgVoss6.jpgVoss8.jpg

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Kretsen arrangerte denne uken treningssamling på Voss. Heimesida har vært så heldig å ha fått tilsendt denne samlingsreportasjen fra en av deltakerene, Kristine Bog Vikane fra Fana IL:

Første dagen løp vi en korridorløype. Starten gikk fra skiarenaen med hytten, der vi bodde. En kunne selv velge å ta en ekstra sløyfe hvis man ville det. Vi hadde greit vær med opplett. Senere etter treningsøkten, var det servering av god middag.

Neste dag satte vi ut til første økt opp mot Herresåsen og de fine myrene der. Til tross for en hel haug med fluer, gikk det bra. Vi hadde fire forskjellige sløyfer som vi kunne løpe. To av de var kurvekart mens, to var vanlig kart. Jeg opplevde at etter treningen ble jeg mye mer oppmerksom på å bruke høydekurvene mer når jeg orienterer.

Senere etter en god lunsj på hytten dro vi ut til andre økt. Den var også på Herresåsen. Vi hadde fellesstart med gaflede poster. Da hadde vi en A løype og en B løype, som stort sett var standeren på hele samlingen.

Etter treningsøkten dro vi tilbake til hytten. Vi fikk servert god mat den dagen også. Det var hyggelige kvelder med kortspill, fotball, bomgjemsel, bordtennis og mye annet.

På onsdag fant treningene sted på Songvesåsen. Under første økt var det fokus på kompasskurs. Da var det seks forskjellige sløyfer som vi skulle løpe. På Songvesåsen er det fine myrer, som på Herresåsen, men det er mer åpent på der.

Andre treningsøkt var også på Songvesåsen. Da skulle vi trene på å holde høyden. Senere, etter alle hadde løpt løypen, hadde vi myrfotball. Jeg tror alle var enige om at myrfotballen var en veldig kjekk og morsom del av treningsøkten.

Siste dagen hadde vi en treningsøkt på Herresåsen igjen. Vi hadde da "leirmesterskap". Starten gikk på en fin og åpen myr. Etter treningsøkten var det lunsj og vafler! De fleste dro hjem etter lunsjen.

Jeg tror de fleste kan si seg enig om at samlingen var kjekk og jeg tror de fleste lærte noe.

Voss1.jpg

Voss2.jpg

Voss3.jpg

Voss4.jpg

Voss5.jpg

Voss6.jpg

Voss8.jpg