Over 80 på O-festivalen

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 26. Jun 2017

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Over 80 løpere fra HOK stilte til start på O-festivalen på Oppdal i Sør-Trøndelag denne helga.

Terrengformasjonene var ikke vestlandske, og det ble en del bomming, men også mye god lærdom, og også mange gode plasseringer, særlig i de eldste klassene.

I eliteklassene var Markus Kjærner-Semb (Varegg) vår beste på fredagens sprint, med 19.plass i H19-20E. I lørdagens langdistanse og søndagens mellomdistanse var Kårhild Husby Nordstad (også Varegg) vår beste, med respektive 13. og 17.plass i D19-20E. Alle eliteplasseringene fra HOK finner du her (fredag), her (lørdag) og her (søndag).

I ungdomsklassene var Birk Bell Lysaker (Fana) (artikkelbildet) vår beste på fredagens sprint, med 5.plass i H15, 7 sekunder fra pallplass. I lørdagens langdistanse ble det mye bomming på våre ungdommer, men både Birk Bell Lysaker, Mari Fjellbirkeland Johannesen (Gular, D15) og Mari Strømme Lid (Viking, D16) var i topp 15 i sine klasser. I søndagens mellomdistanse gikk det bedre, med ny 5.plass til Birk Bell Lysaker, og 5.plass også til Mari Fjellbirkeland Johannesen. HOK-plasseringene utenom eliteklassene finner du her (fredag), her (lørdag) og her (søndag).

I veteranklassene fra 35 år og oppover noterer vi i alt 13 pallplasseringer:
- Bjørg Kocbach (BT) vant D70- både lørdag og søndag
- Axel Ingvaldsen og Tore S. Rasmussen (begge Viking) tok dobbeltseier (med hver sin enkeltseier) i H80- både lørdag og søndag
- Magnus Natås (BT) vant H70- søndag, og ble nr.3 lørdag
- Edel Slettemark (Stord) ble nr.3 i D70- fredag
- Berit Hegdal (BT) ble nr.3 i D65- fredag
- Nina Soligard (BT) ble nr.3 i D60- lørdag
- Per Arne Aadland (Samnanger) ble nr.3 i H45- lørdag
- Geir Heksem (Fana) ble nr.3 i H35- søndag