KM i vind, regn og skodde på Ulriken

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 11. Jun 2017

H19.jpgD17lite.jpgH1314.jpgpakkeselLise.JPG

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

KM ultralang ble avgjort under krevende forhold på Ulriken og Landåsfjellet i Bergen i dag.

27 tøffinger stilte til fellesstart i skodda som pakket seg tett rundt Ulriken i dag, og hele 25 av disse fullførte under forhold med til dels svært dårlig sikt, og der det mange steder pga vind var umulig å brette ut kartet til A3-format.

En av KM-klassene, og øvrige klasser i løpet, som også var HOK-rankingløp, startet lavere nede på Landåsfjellet, men også her var det skodde i de høyeste partiene.

I H19- ble det en tett kamp om medaljene, men Slava Mukhidinov (Varegg) snek seg noen sekunder foran klubbkamerat Oskar Røen i mål (bildet over). Andreas Polden (Gneist) tok bronsemedaljen, før det kom veteraner på rekke og rad på de neste KM-plasseringene.

I D19- ble det ny KM-tittel til Dagrun Daltveit Slettebø (Fana), som i dag vant foran Ingunn Martinsen (Varegg) og Randi Hole (BT).

I H17-18 vant Scott Juvik (Gular) spurten mot Magnus Gjerstad (Varegg), mens Eyvind Kjellevold Malde (Gular) kom inn til bronse noen sekunder bak disse.

I D17-18 gikk gullet til Ingunn Torød Buset (Gneist), foran Eli Fjellbirkeland Johannesen (Gular).

I ungdomsklassene noterer vi disse klassevinnerene i dagens HOK-rankingløp:
H15-16: Birk Bell Lysaker (Fana)
D15-16: Tora Aasheim Nymark (Viking)
H13-14: Andreas Dale (BT)
D13-14: Marie Roll-Tørnqvist (Fana)
H11-12: Andreas Strømme Lid (Viking)
D11-12: Karoline Strandenes (Fana)

Alle dagens resultater finner du her, og under finner du bilder av dagens medaljører i H19- og D19-, toppduoen i H13-14 (et bilde der også løpsleder Karianne Strømme har lurt seg med), og til slutt av arrangørrepresentant (og kretsstyremedlem) Lise Christensen, som i dag var starter og pakkesel tilbake til arena.

H19.jpg

D17lite.jpg

H1314.jpg

pakkeselLise.JPG