Kristtornhelg på Stord

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 2. Apr 2017

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

HOK-rankingløpsesongen fortsatte med Kristtornløpet på Stord i dag. Løypelegger Åge Hovden (bildet) hadde lagt løyper som utfordret både O-teknikk og kondisjon.

147 løpere kan finne sine navn på resultatlistene, og Varegg Fleridrett og arrangørklubben Stord Orientering deler på tittelen som største klubb, hver med 21 startende.

N-Åpen var største klasse, med 16 startende deltakere. I begge de 2 største konkurranseklassene, H15-16 og H50-, ble det seier til Rogaland.

I 19-årsklassene var det veteraner som dominerte denne gang, i D19- vant Dagrun Daltveit Slettebø (Fana) suverent, foran klubbvenninne Vibeke Tefre Grieg. Topptrioen i H19- var Bjarthe Westerheim (Stord), Rune Nygaard (Gular) og Kenneth Westerheim (Stord).

Alle dagens resultater finner du her.

Stillingen i HOK-rankingen etter 2 løp finner du her. Meld fra til HOK-rankingfører Håkon Rykkje dersom du finner feil i listene. Neste HOK-rankingløp er 14.mai på Askøy.

Også lørdag var det løp på Stord. Resultatene fra lørdagens løp finner du her.

Flere av kretsens løpere har deltatt i løp i Kristiansand denne helga. Fredag kveld ble Håkon Westergård (Varegg) norgesmester i herrer senior, og også i dagens norgescupløp ble Håkon Westergård best av våre, med 4.plass i H21-. Tonje Aasheim Nymark (Askøy) ble, som i fredagskveldens NM, nr.14 i D19-20. Kristian Rykkje (Varegg) ble nr.17 i H17-18, og er dermed den tredje av våre som er å finne i øvre halvdel på resultatlista i dag. Verdt å merke seg er at dagens vinner i H21- er Alan Cherry, med en nær fortid i Varegg.