Heder til Jan på dagens kretsting

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 16. Feb 2017

HOKting1.jpgHOKting2.jpgjanh.jpg

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

På kveldens HOK-ting på Idrettens Hus ble Jan Haugland (Årstad IL) tildelt HOKs hederstegn for sitt mangeårige arbeid for orienteringsidretten i Hordaland.

Hederstegnet ble utdelt av tidligere forbundspresident Elin Sjødin Drange i en pause i tingforhandlingene.

Vi gratulerer Jan med et meget velfortjent hederstegn! Oversikt over tidligere hederstegninnehavere finner du her.

Fullstendig info fra tinget vil komme i referatet, men av spesielle saker kan nevnes at kretsen vil inngå avtale om kjøp av felles lisens (for alle klubbene i HOK) for bruk av tidtakerprogrammet Brikkesys i 2017. Mer info vil komme fra teknisk komité v/ Sturle Nordeide når avtalen er på plass.

Tinget sluttet seg også til søknaden fra IL Gular om å arrangere Vestlandsmesterskap med 2 individuelle løp i 2018, og det ble sådd noen frø i forhold til kanskje å få på plass arrangør til Fjord-O (Nordvestgaloppen) i 2018. Her haster det likevel veldig med å komme opp med en søknad. Ta kontakt med Sturle Nordeide for mer info!

Karianne Strømme (TIF Viking) erstatter Helge Haugland (Varegg Fleridrett) i kretsstyret, som for øvrig er sammensatt som i 2016.

Med 24 stemmeberettigete tingrepresentanter fra totalt 11 lag, samt 2 ytterligere komitémedlemmer og 2 gjester, tror referenten at dette må ha vært det best besøkte HOK-ting i moderne tid, men rekorder er til for å slås!

HOKting1.jpg
 

HOKting2.jpg

janh.jpg