Ledig stilling som aktivitetsleder i kretsen

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 24. Aug 2023

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Hordaland Orienteringskrets søker etter en aktivitetsleder i 20% stilling.

Ønsker du å bidra til et trivselsmiljø for ungdom i Hordaland?

Det er 31 orienteringsklubber i Hordaland, og kretsen sin rolle er å blant annet legge til rette for aktivitet og særlig aktivitet på tvers av klubber.

De fleste orienteringsklubbene i kretsen har begrenset med rekruttering og aktivitet for ungdommer, og det er derfor viktig å ha fellesaktivitet for denne gruppen organisert av kretsen slik at det kan videreutvikles et trenings- og trivselsmiljø for alle.

Aktivitetsleder vil ha ansvar for å ta initiativ og organisere aktivitet for ungdom på tvers av klubbene.
 
Dette vil kunne være å informere og koordinere Hordaland Orienteringskrets sin aktivitetsplan i kretsen, bidra i planlegging og etterarbeid rundt aktiviteter i kretsregi for ungdom og utforme søknader om støtte til aktiviteter samt rapportere på tildelt støtte.
 
Eksempler på aktiviteter aktivitetsleder vil få ansvar for er enkelttreninger i Bergensområdet og diverse treningsleirer.

Vår nåværende aktivitetsleder slutter på grunn av studier i Trondheim, men vil kunne bidra med opplæring og en god introduksjon for ny aktivitetsleder.

Vi søker en person som har drevet med, har kunnskap om og er interessert i orientering. Fortrinnsvis bør den rette kandidaten kunne planlegge og legge til rette for orienteringstrening i både skog og by.
 
Den rette kandidaten er positiv, løsningsorientert og tar initiativ til aktiviteter.

Arbeidstid er fleksibel basert på aktivitet, men må i stor grad utføres på kveld og i helger.

Utgangspunktet er en stillingsbrøk på 20%.

Lønn etter avtale.

For ytterligere informasjon eller søknad, ta kontakt med leder av aktivitetskomitéen i Hordaland Orienteringskrets Trygve Dahle (mob: 915 37 533 eller trygda12345@gmail.com).
Du kan også kontakte nåværende aktivitetsleder Ingeborg Eikeland (mob: 411 33 623)

Søknadsfrist er 10. september 2023 og send søknad til trygda12345@gmail.com