Snarveger nå også tilgjengelige for alle med smal skjerm

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 6. Nov 2016

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

De snarvegene fra HOK-sida som lenge har vært tilgjengelige for alle med bred visningsskjerm, er nå også gjort tilgjengelige for alle med smal visningsskjerm.

På brede visningsskjermer framstår HOK-sida som på bildet øverst i artikkelen, med 2 kolonner med nyheter, og til høyre en kolonne/marg med "faste" lenker/snarveger, der den kanskje viktigste og mest nyttige av disse er snarvegen til terminlista for Hordaland, et skreddersydd uttrekk fra Eventor der du får fram også treningsløp, HBIK-løp og Brakebeinerløp.

På smale visningsskjermer har til nå kun "nyhetsdelen" vært tilgjengelig, men dette er det nå fikset på. På smal visningsskjerm finner du nå de "faste" lenkene/snarvegene under de siste nyhetssakene, du blar/skroller deg altså nedover til du finner disse lenkene/snarvegene, med den gule/orange knappen med snarvegen til terminlista for Hordaland som den øverste.

Vi håper at denne forbedringen fører til at det blir lettere for flere å finne alle de gode tilbudene som finnes i den lokale terminlista, enten dette er ordinære løp, fellestreninger eller annet. Hvis du bruker en "ikke skreddersydd" inngang til terminlista i Eventor (herunder lenka fra NOF-sida), får du ikke med deg treningsløp direkte, da må du søke opp disse treningsløpene "manuelt". 

Hvis du får opp feil løpsutvalg i Eventor, i forhold til det løpsutvalget du ønsker å få eller trodde at den lenka/snarvegen du har brukt skulle ha gitt deg, vil det normalt fungere å stenge nettleseren, for så å starte operasjonen på nytt. Da skal "samarbeidet" mellom nettleseren og Eventor "ha glemt" den informasjonen som førte til at du fikk opp "feil" utvalg av løpsarrangementer.

Når du har lest dette og vil tilbake til HOK-sida, trykker du på "HJEM" i "menyraden" under det røde toppbeltet. Hvis visningsskjermen din er så smal at du ikke har noen slik "menyrad", trykker du på den grønne "Meny"-knappen, og deretter på "HJEM".

Hvis noen nettlesere/skjermer fungerer annerledes enn beskrevet over, vil webredaktøren svært gjerne ha en beskrivelse med noen skjermdumper.