Postet av Hordaland Orienteringskrets den 19. Jul 2020

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Høstens terminliste er trang, og årets Hamla Grand Prix og kretsmesterskap langdistanse, som egentlig skulle ha vært arrangert tidlig i mai, men måtte utsettes da, ble derfor uvanlig nok arrangert i juli i år.

I konkurranse med både ferieavvikling og andre aktiviteter, stilte 127 løpere til start på Totræna i Samnanger i dag, av disse 103 fra Hordaland.

Myrene var tunge, og løypene føltes lengre enn de var, men det er uansett godt å være i gang med lokale løpsaktiviteter, om enn fortsatt under spesielle rammer. Vi takker Samnanger IL for et velsmurt arrangement, og noterer disse 15 som årets kanskje siste kretsmestere, da det pr. nå ikke finnes flere kretsmesterskap på terminlisten i år:

H70-: Atle Alvheim, Fana IL

På artikkelbildet (foto: Per Arne Aadland), stempler dagens H15-16-vinner Brage Bell Lysaker på siste post. Brage er sammen med Ingeborg Rygg Eikeland alene i Hordaland om å vinne 2 KM-titler i år, da begge tok gull også i KM mellomdistanse 16.mai.
Komplette resultater, løyper m.m. fra dagens løp finner du her.

Dagens løp var 4. løp i årets HOK-ranking, og oppdaterte sammenlagtresultater er allerede på plass her.