5. og 10.plass til Markus og Varegg i NM sprint

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 4. Jun 2017

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Markus Kjærner-Semb (Varegg Fleridrett) ble best av våre i helgens NM sprint på Hamar.

Etter seier i sitt kvalifiseringsheat lørdag formiddag løp Markus Kjærner-Semb lørdag ettermiddag inn til 5.plass i H19-20, 12 sekunder bak gullmedaljen. Flere av våre lokale forhåndsfavoritter stemplet seg bort i kvalifiseringen, og våre 4 øvrige finaleløpere plasserte seg fra nr.16 til nr.28.

I dag var det NM sprint stafett, og Markus løp 3.etappe på et Varegglag spekket med landslagsløpere. Christiane Trösse løp 1., Håkon Jarvis Westergård løp 2., og Kristin Löfgren løp laget inn til 10.plass på siste etappe. Vareggs andrelag ble nr.34 og et sammensatt Gular/Gneist-lag kom inn til 53.beste tid.
Vi merker oss at NTNUI tok åttendeplassen, med et lag med 2 tidligere Vareggløpere (Sindre Østgulen Deisz og Kristine Fjellanger).
Her er dagens stafettresultater.

Pinsen på Hedmarken fortsetter med bl.a. NC-løp i Løten i morgen, og bilder m.m. fra løpene finner du her.

Tradisjonen tro er det pinseløp også på Kongsberg. I går vant HOK-løpere både H13-14 (Andreas Dale fra Bergens TF, bildet under) og H45- (Kenneth Westerheim fra Stord Orientering). Også på Kongsberg fortsetter pinsen med løp både i dag og i morgen, og uoffisielle resultater forteller om seire til Andreas og Kenneth også i dag, men i skrivende stund pågår fortsatt dagens løp.