Sesongavslutning og lagledermøte i Bergensregionen

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 31. Okt 2019

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Det er tid for både å avrunde 2019 og å se framover mot 2020, og i forbindelse med dette blir det i Bergensregionen lagledermøte mandag 11.november, og sesongavslutning for -16 mandag 18.november.

Innkalling til lagledermøtet, som skal være mandag 11.november på Idrettens hus (Brann stadion), er sendt på e-post til klubbene. Ta snarest kontakt med regionkontakt Ragnhild Balsvik, tlf.nr. 478 93 002, dersom din klubb ikke har mottatt denne innkallingen. Lagledermøtet skal bl.a. sette opp neste års nærløpsterminliste og behandle evt. endringer i regelverket for nærløpsseriene i Bergensregionen. På saklisten står også et punkt om fellestreninger på tvers av klubbene.

Sesongavslutningen for -16 skal være i Loddefjord mandag 18.november, og innbydelser med lenke til påmelding finner du under "Klubbaktiviteter" i Eventor. Påmelding innen mandag 11.november kl. 1200. Direktelenker til innbydelsene finner du også under:
- Rekruttenes aften (-13)
- Bowling og pizza (13-16)

Alle i målgruppen ønskes vel møtt til Loddefjord, der kretsen bidrar med en vesentlig del av kostnaden, slik at prisen som klubbene/deltakerene må ut med, er så lav som kr. 50,- pr. påmeldt hode. Faktura sendes til klubbene i ettertid.

Vel møtt til både sesongavslutning mandag 18.november og til lagledermøte mandag 11.november!