Årets KM og HOK-rankingløp på plass

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 10. Mar 2019

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Vårsesongen nærmer seg, og alle årets kretsmesterskap og HOK-rankingløp er nå på plass i terminlista.

Kretsstyret har nå funnet arrangører til alle årets 7 kretsmesterskap, og oversikt over når og hvor disse 7 KM-ene arrangeres, finner du her. Årets KM-karusell starter 5.mai i Bergen, og svinger innom både Kvam og Odda, før avslutning i Bergen 4.oktober.

Årets 7 HOK-rankingløp er også på plass, og oversikt over disse 7 HOK-rankingløpene finner du her. HOK-rankingsesongen starter på Stord allerede 31.mars, og avsluttes i Bergen 5.oktober.

Årets Vestlandsmesterskap arrangeres i Sogn i månedsskiftet august/september

Også den lokale nærløpsterminlista i Bergensregionen er på plass, og oversikt over bl.a. årets pokalkampløp og sprintcupløp i Bergensregionen finner du her. Kretsstyret håper at også øvrige regioner kommer på plass med sine nærløpslister i løpet av mars måned.

Lenke til den komplette lokale terminlista (med både nærløp og treningsløp) finner du alltid via kretsens heimeside via den orange "knappen" "TERMINLISTE HORDALAND" (denne knappen finner du i høyre marg på heimesida hvis du har bred skjerm, mens du må rulle nedover for å finne knappen hvis du har smal skjerm). Eventor har en funksjonalitet som gjør at slike uttrekk (som skal gjelde generelt fra noen dager tilbake og til noen uker framover) ikke alltid gir de korrekte treffene, men hvis du lukker nettleseren, for så å forsøke på nytt, skal uttrekkene bli korrekte. Ett alternativ (til å lukke nettleseren) er i Eventor å trykke på knappen "Tilbakestill søket", før du går tilbake til heimesida, og trykker på "terminlisteknappen" på nytt. Du kan også selv søke fram det samme terminlisteuttrekket direkte i Eventor (uten å gå via kretsens heimeside), men da må du (etter evt. først å ha valgt "Tilbakestill søket") velge "Alle løp" under "Kategori", og "Hordaland" i knappen til høyre for der du valgte "Alle løp"

For løpsarrangører er det generelt en fordel at påmelding til løp skjer på forhånd gjennom ID i Eventor, og vi minner som del av dette om at løpere som evt. skifter klubb, ikke skal opprette ny ID i Eventor. Gammel ID skal beholdes, men ny klubb legges til som "aktiv" klubb i denne ID-en.