- Det hadde ikke vært mulig uten alle de positive personene i klubben

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 23. Okt 2016

Skrevet av undefined

Skrevet av Ivar Haugen

NM-sprint er kåret til Årets arrangement 2016.

Lene Rykkje, Niklas Profors og Mette Rogne med beviset på at NM-sprint er Årets arrangement i 2016.

 

Under Norges Orienteringsforbunds arrangørseminar på Gardermoen søndag 23. oktober ble Varegg Fleridrett og Samnanger IL tildelt prisen for Årets arrangement 2016.

- Det er stort og veldig hyggelig, sa leder i hovedkomiteen Mette Rogne med godt tak i det synlige beviset.

- Kart og løyper var selvfølgelig det viktigste, men jeg synes det meste fungerte veldig bra, la hun til.

For det var et meget godt utført NM-sprint noen fine dager i mai i sentrum av Bergen.

Mesterskapet med individuelt på Nygårdshøyden og stafetten på Nordnes, hadde tette konkurranser på gode kart i krevende løyper og når en også fikk strålende vær som prikken under utropstegnet ble det en særdeles vellykket helg i Bergen.

- Da vi skulle forberede innlegget til arrangørseminaret i dag gikk jeg og Lene Rykkje (løpsleder) gjennom hva som hadde vært bra og hva som ikke hadde fungert. Men vi fant faktisk ingenting som ikke hadde fungert, smilte Rogne og la til at et slikt ubeskjedent utsagn burde kommet fra en bergenser.

Både Rogne, Rykkje og løypelegger Niklas Profors er innflyttere, men de har hatt sentrale roller i samarbeidet hvor Varegg sammen med Samnanger IL fra kraftkommunen litt inn i landet har vist arrangørstyrke.  

- For min del var målet i forkant at det skulle bli tidenes sprintarrangement – og dette er et godt bevis på at vi har lykkes, sa løypelegger Niklas Profors fornøyd.

Han la samtidig til at det ikke var i hans ambisiøse mål å vinne denne prisen. Men når de gikk helt til topps er det takket være hardt arbeid og godt samarbeid.

- Det hadde ikke vært mulig uten alle de positive personene i Varegg Fleridrett og Samnanger IL, sa Lene Rykkje.

Rykkje var løpsleder under NM-sprint og leder i Varegg Fleridrett.

For henne, Varegg Fleridrett og Samnanger IL venter nå NM-ultralang i Samnanger og sprint med innlagt Sport8-norgescup i august 2017 som neste store arrangøroppgave.

På veien dit kan det være motiverende å tenke på et vellykket arrangement under NM-sprint i 2016.