3 søskenpar på topp

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 1. Okt 2018

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Årets HOK-ranking ble avsluttet med finale i jomfruelig terreng i Åsane i Bergen i går, og blant årets 18 HOK-rankingvinnere finner vi ikke mindre enn 3 søskenpar!

Tora Aasheim Nymark (artikkelbildet) var en av de som ledet sin klasse før finalen, som løp i ledertrøye i finalen, og som sikret seieren i finaleløpet. Øvrige rankingvinnere i pokalklassene ble Stian Rykkje, Mari Fjellbirkeland Johannesen, Birk Bell Lysaker, Hedda E. Eikanger, Brage Bell Lysaker, Christiane Trösse og Rune Nygaard.

Disse 18 vant årets HOK-rankingklasser (poengsum i parantes og pokalklassene er uthevet):
H15-16: Birk Bell Lysaker, Fana IL (5.000)
H13-14: Brage Bell Lysaker, Fana IL (5.000)

D11-12: Tonje Rykkje, Varegg Fleridrett (5.000)
D17-18: Tora Aasheim Nymark, Varegg Fleridrett (4.990)
D50-: Lise Christensen, TIF Viking (4.972)
H19-: Rune Nygaard, IL Gular (4.954)
H17-18: Stian Rykkje, Varegg Fleridrett (4.936)
D15-16: Mari Fjellbirkeland Johannesen, IL Gular (4.899)

D40-: Karianne Strømme, Varegg Fleridrett (4.892)
D60-: Nina Soligard, Bergens TF (4.880)
H50-: Ronny Rykkje, Varegg Fleridrett (4.840)
H70-: Per Vold, Fana IL (4.781)
H60-: Svein Linga, IL Gular (4.548)
D13-14: Hedda E. Eikanger, IL Gneist (4.000)
H11-12: Dagfinn Gjerstad, Osterøy IL (3.969)
D70-: Bjørg Kocbach, Bergens TF (3.930)
H40-: Sveinung Rykkje, Varegg Fleridrett (3.806)
D19-: Christiane Trösse, Varegg Fleridrett (3.000)

I flere av klassene var det meget tett kamp om seieren, minst var seiersmarginen i D70-, der Ingjerd Sognnæs manglet ett fattig poeng på seieren. Her finner du de komplette resultatene fra årets HOK-ranking.

Ett av søskenparene som vant årets HOK-ranking, er Fanaguttene Brage Bell Lysaker (H13-14) og Birk Bell Lysaker (H15-16). Begge rykker opp en klasse neste år.

MariRune.JPG
Også IL Gular hadde 2 løpere som vant rankingpokalklasser, til venstre Mari Fjellbirkeland Johannesen (D15-16) og til høyre evigunge Rune Nygaard (H19-)

Her er en Fanaløper på veg i det jomfruelige orienteringsterrenget mot dagens høyestliggende post.

Resultatene fra årets HOK-rankingfinale finner du her.