IMG7877.JPGIMG7838.JPGIMG7893.JPGIMG7829.JPG

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Årets trolig siste kretsmesterskap ble arrangert i Fitjar i dag. Mellomdistanse sto på programmet, og det ble kåret 5 kretsmestere fra 5 ulike klubber.

I D15-16 vant Mari Fjellbirkeland Johannesen (IL Gular), foran Ingeborg Rygg Eikeland (Bergens TF) og Kristine Bog Vikane (Fana IL). Alle de 3 medaljejentene i D15-16 ser du i artikkelbildet.

I H15-16 (bildet under) vant Birk Bell Lysaker (Fana IL), foran Erik Bohne og Oskar Madslien Steinhaug (begge Varegg Fleridrett).
IMG7877.JPG

I D13-14 gikk gullmedaljen til Helene Nysæter (Bergens TF), med sølvmedalje til Mari Fitjar Hjelle fra arrangørklubben Fitjar IL.

I H17- ble det i tillegg til pengepremie gull til Kenneth Westerheim (Stord Orientering), foran Slava Mukhidinov og Oskar Røen (begge Varegg Fleridrett). Oskar sto for dagens dobbel da han før orienteringsløpet også løp motbakkeløpet som ble arrangert fra Fitjar sentrum og opp til arena kort tid før orienteringsløpet startet:
IMG7838.JPG

I D17- ble det en yngre vinner av gullet og pengepremien, da Tora Aasheim Nymark (Varegg Fleridrett) løp seg til topps, foran veteran Rannveig Nordhagen (Fana IL) og Mariell Arntzen (IL Gneist).
IMG7893.JPG

Dagens løp var også årets nest siste HOK-rankingløp. Poengene kommer snart, og så faller de endelige avgjørelsene i årets HOK-ranking i finalen i Åsane i Bergen 30.september.

Alle resultater og løyper fra dagens løp finner du her, og så ønsker sikkert arrangørklubben velkommen til ny Møllesprint neste år: