Andreas på topp i Østfold

Postet av Hordaland Orienteringskrets den 23. Apr 2017

Skrevet av undefined

Skrevet av Torgeir Strand

Andreas Dale (Bergens TF) løp inn til seier i en fyldig H13-14-klasse i Smaaleneneløpet i Trøgstad i Østfold i dag.

På artikkelbildet fra dagens løp står Andreas sammen med lillebror Christian, som ble nr.2 i H13-16N. Meget solid innsats av begge BT-guttene. Dagens HOK-resultater finner du her, og under ser du løypa Andreas suste gjennom på 24.17 i dag:

Også i Lørdagskjappen i Våler i går var Andreas med i toppen i H13-14. Han ledet klassen med nesten 2 minutter på 7.post, men gikk på en smell på 8.post, og ble dermed nr.7 (av 53 startende) i H13-14 i går. Lørdagens HOK-resultater finner du her.

Også Fana IL hadde deltakere i Østfold i helga, og vi har i tillegg registrert HOK-løpere på farta både i Rogaland, Møre&Romsdal og på New Zealand denne helga. Kommende natt har vi flere medaljekandidater i startbåsene i sprintfinalen i WMOC i Auckland.